SHERBIMET

TRANSPORTI

Kompania jone ka nje sherbim profesionist te transportit neper tere teritorin e Kosoves. Kemi mjete per transport te teknologjise se fundit cka na lejon tju sigurojme per nje transport shume efikas per produktin tuaj kudo neper Kosove dhe per me teper e gjithe kjo ofrohet falas per te gjithe konsumatoret.
 

MONTIMI

Montimi behet nga njerez profesionist, te besueshem dhe me pervoje te gjate te punes ne kete industri. Gjithashtu ne sigurohemi qe produktet tona ti pershtaten maksimalisht ambienteve tuaja familjare apo edhe afariste.
 

DIZAJNI ELEKTRONIK

Per shkak te produkteve te shumta shpeshhere klientet hutohen dhe nuk mund te zgjedhin sakte produktin per te cilin kane nevoje. Pervoja e gjate e punes ne kete fushe na ka dhene aftesine qe ta zgjedhim shume lehte kete problem duke i ndihmuar klienteve tane se cfare eshte me e mira per ta dhe qfare zgjedhje te bejne